O Nama

Dobrodošli u Gaming centar Playground - vaša vrata u svet gejminga! Ovde nećemo štedeti na uzbuđenju i adrenalinu jer smo stvorili savršeno mesto za sve strastvene gejmere. Sa čak četiri strateški raspoređene lokacije u Srbiji - Novi Sad, Sremska Mitrovica, Subotica i Zrenjanin - pružamo vam najbolje iskustvo igre u regionu!

Igranje bez kompromisa

Kod nas ćete naći sve što vam je potrebno da izrazite svoju strast prema igrama. Naši računari su opremljeni najnovijim komponentama, pružajući vam brzinu i performanse bez presedana. Veliki ekrani i televizori osiguravaju spektakularno vizuelno iskustvo koje će vas potpuno uvući u svet igara.

Savremene konzole i VIP tretman

Ako ste konzolaš, ne brinite - imamo poseban deo za vas! Naši najnoviji Playstation uređaji čekaju da vas odvedu u svetove koje želite istražiti. Ako tražite nešto posebno, tu su naši VIP delovi igraonica gde ćete doživeti ekskluzivno iskustvo, uživati u najboljim stolicama i dodatnom prostoru za vašu grupu. Sve igre koje želite da igrate možemo pripremiti za vas, samo se obratite našem cool osoblju.

Energično okruženje

Nismo samo mesto za igranje - mi smo i društvena scena za gejmere. Naša zajednica je mesto gde se susreću istomišljenici, gde se prijateljstva stvaraju, a rivalstva se razvijaju. Bez obzira da li ste profesionalni gejmer ili casual igrač, kod nas ćete se osećati kao kod kuće.

Osveženje i okrepa

Igrači trebaju gorivo, zar ne? Na našim lokacijama možete se osvežiti i gricnuti nešto kako biste održali visok nivo energije. Naša ponuda grickalica i napitaka osigurava da nikada ne budete gladni ili žedni dok osvajate svetove.

Lokacije

Novi Sad

Kosovska 1
0637030276

Zrenjanin

Gimnazijska 6
0606339913

Subotica

Matije Gubca 25
063621182

Nema više čekanja - pridružite se igri

Zaboravite na ograničenja kod kuće - kod nas su svi uslovi za nezaboravno gejming iskustvo. Dođite, zabavite se i osvojite svetove! I ne zaboravite da nas pratite na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa najnovijim vestima, promocijama i turnirima:

Očekujemo vas da zajedno stvorimo najuzbudljivije gejmerske priče. Dođite i pridružite se zajednici gejmera u Gaming centru Playground!